Unikátní technologie 1Box®

Technologie 1 Box

Vzdálený monitoring pro hlídání budov a areálů

Naše Dohledové centrum využívá unikátní bezpečnostní technologii 1Box®. Tato technologie pro vzdálený monitoring umožňuje hlídat vaše objekty, aniž by byla nutná fyzická přítomnost pracovníka ostrahy. V případě narušení či jiného poplachu dispečer CENTR GROUP aktivuje výjezdovou jednotku, která objekt zkontroluje.

Na dispečinku Dohledového centra je umístěn Pult centrální ochrany 1Box® rack. Je to spolehlivé řešení pro hlídání budov a areálů. 1Box® rack zpracovává data nejen ze zabezpečovacích a požárních systémů, ale i z kamer nebo přístupových, obchůzkových a jiných zařízení. Veškeré údaje poskytnuté zařízením zpracovávají pracovníci dispečinku. Díky technologii 1Box® rack je možné se připojit až 98% běžně dostupných ústředen.

Tuto moderní technologii nám dodává její výrobce, česká firma NAM system, a.s. My v CENTR GROUP, jakožto ryze české společnosti, jsme hrdí na spolupráci s týmem těchto špičkových profesionálů. 1Box® rack se skládá z komponent renomovaných firem, je pravidelně inovován po hardwarové i softwarové stránce a navíc je certifikována na shodu s normou ČSN EN 50518 pro dohledová centra. Je také schválen Generálním ředitelstvím HZS pro požární systémy.

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde