Náš partner – UpVision

Náš partner – UpVision

Strategické partnerství zaměřené na drony

Naše společnost CENTR GROUP se snaží stále pohybovat dopředu a být pro své klienty přínosem. Jedním z kroků, jak toho dosáhnout, je uzavření nového strategického partnerství s firmou UpVison. Jedná se o společnost, která se orientuje na dvě oblasti spojené s bezpilotními prostředky – drony.

První oblastí je klasické využití dronů spolu s pokročilými informačními technologiemi pro poskytování profesionálních služeb v širokém spektru průmyslových aplikací. Příkladem využití je mapování rozsáhlých oblastí s vysokou přesností, pasportizace majetku, tvorba 3D modelů povrchu, výpočet kubatur atd. Zároveň se pomocí dronů pořizují populární marketingové fotografie nebo kompletní ozvučená PR videa, na přání opatřená dynamickými titulky.

Druhou zajímavou oblastí je zavedení UTM systému v České republice. UTM (Unmanned Traffic Management) je IT systém pro monitoring a řízení dronů ve vzdušném prostoru. V nedávné době byl nastartován pilotní projekt zavedení UTM pro Řízení letového provozu s.p., jehož cílem je ochrana Ruzyňského letiště a později i dalších civilních letišť v ČR. Společně s UTM dodáváme i další prvky aktivní ochrany vzdušného prostoru proti dronům, zaměřené na ochranu osob, soukromí a majetku.

Náš partner – UpVision : http://upvision.cz

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde