Spolupráce je pro naši práci důležitá

Služba „kybernetických“ detektivů a služba datových analytiků

CENTR GROUP má partnera na kybernetickou bezpečnost

Rádi bychom vám představili našeho dalšího partnera – odborníka na kybernetickou bezpečnost. Je jím společnost Supreme Analytics s.r.o. a této spolupráce si velmi vážíme. Poskytuje dvě základní služby – službu „kybernetických“ detektivů a službu datových analytiků. Je schopna pro vás v dnešní záplavě dat v kyberprostoru vyhledat důležité informace. Dále je vyhodnotit a přehledně je uspořádat tak, aby pro vás představovaly novou znalost umožňující realizovat adekvátní akci.

Ať už se jedná o informační a argumentační převahu při řešení všech typů sporů v obchodních vztazích či při řešení bezpečnostních otázek; o ochranu před vznikem škod a finančních podvodů v těchto záležitostech, pro Supreme Analytics je kybernetická bezpečnost posláním. 

I pro nás v CENTR GROUP je naše práce posláním. A spolupráce je pro naši práci důležitá. Využíváme tedy tohoto synergického efektu k poskytování ještě kompletnějších bezpečnostních služeb. Supreme Analytics naši bezpečnostní agenturu doprovází a svou činností nám poskytuje nám jistotu. Taková spolupráce je pro naši práci opravdu důležitá!

WEB: https://www.supremeanalytics.cz

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde