Vytváříme pro vás bezpečný svět

Vytváříme pro vás bezpečný svět

Aneb my jsme CENTR GROUP

Za každou úspěšnou firmou se skrývá často i neobyčejný příběh. Ten náš je zdánlivě zcela obyčejný, ale pro nás nadmíru důležitý. A my jsme si řekli, že s ním naše stávající i potenciální zákazníky chceme seznámit formou krátkých videí.

Na začátku stála myšlenka, že představíme 7 našich služeb: Fyzická ostraha, Dohledové centrum, Bezpečnostní poradenství, Bezpečnostní technologie, Facility management, Energetické služby a Speciální služby. Ty tvoří portfolio služeb společnosti CENTR GROUP.

Jako první podmínku jsme si stanovili, že chceme spolupracovat s profesionály. Při přípravě scénáře jsme hledali cestu, jak představit to, co je uvnitř nás všech – tedy zájem dodávat služby na špičkové úrovni, dodávat služby komplexní, ale vždy individuálně připravené na míru a dle skutečných potřeb našeho zákazníka.

Majitel a CEO Jaroslav Pajonk, který se aktivně podílí na řízení a rozvoji holdingu CENTR GROUP, se nicméně nakonec rozhodl, že vám nejprve představíme společnost jako silného partnera, který má jasný cíl:

Jsme CENTR GROUP a jsme připraveni pro vás vytvořit BEZPEČNÝ SVĚT

Spolupráce s profesionály

Profesionální tým sestavil scénář, který nás nadchnul od prvního dne. Celý projekt jsme připravovali 3 měsíce. Vybrali jsme si herce, snažili jsme se přenést emoce na hudebního skladatele. Herci však představují pouze část osazenstva, která má vyprávět náš příběh (dcera a syn, včetně dětských herců). Naší klíčovou podmínkou bylo představit naše skutečné zaměstnance.

A pak přišel natáčecí den č.1. Je radost pracovat se skutečnými profesionály v oboru a věříme, že stejně se cítí i naši zákazníci. Natáčení začalo v sídle společnosti v Paláci Myslbek, následně jsme se přesunuli na Prahu 4 a koncem dne do pronajatého bytu. Druhý natáčecí den jsme dotáčeli scény opět v Paláci Myslbek. V nich představujeme management společnosti a příchod našich pracovníků do práce.

Věříme, že se vám výsledek bude líbit. Ať už se jedná o hlavní reklamní spot nebo video, které nám má pomoci jako jeden z nástrojů pro nábor nových kolegů. Přejeme vám příjemnou zábavu.

… a jak natáčení probíhalo ;-)?

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde