CENTR GROUP chce být „firma bez kouře“

Podpis memoranda firma bez kouře“

Philip Morris ČR nám pomůže získat certifikát

Společnost CENTR GROUP má ambici získat certifikát TÜV „Smoke-Free Culture“. Na této cestě nás podpoří společnost Philip Morris ČR, která certifikát získala jako první v ČR. A proto jsme 20. ledna 2021 podepsali společné memorandum o spolupráci.

„Snahou CENTR GROUP je vytvářet pro své zaměstnance zdravé pracovní prostředí. Naším cílem je motivovat a podporovat kuřáky z řad našich zaměstnanců, aby s kouřením přestali. A pokud to pro ně není možné, aby alespoň přešli na méně rizikové alternativy – ať již na principu zahřívaného tabáku nebo vapování. Chceme být aktivní v prevenci kouření a snižování dopadů kouření mezi našimi zaměstnanci a stát se tak firmou, kde je pracovní prostředí „bez kouře“ normou,“ řekl Jaroslav Pajonk, člen představenstva a generální ředitel CENTR GROUP a. s. 

Společnost Philip Morris ČR a.s. je největším výrobcem a prodejcem tabákových výrobků a rovněž distributorem bezdýmných výrobků HEETS, zařízení IQOS a s ním souvisejícího příslušenství v České republice. A protože již cestou volně přeloženou jako „firma bez kouře“ úspěšně prošla, pomůže nám udělat potřebné kroky k zavedení, monitorování a kontinuálnímu vylepšování opatření tak, abychom podmínky certifikátu splnili. Velmi se na tuto náročnou, ale opravdu užitečnou spolupráci, těšíme.

Více informací najdete v článku zde: https://www.ceskenoviny.cz/tiskove/zpravy/centr-group-chce-byt-firmou-bez-koure/1985044

FOTOGRAFIE: PMI, ČTK

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde