Střežíme kouzlo ostravských Vánoc

Ostravské Vánoce s CENTR GROUP

Ostravské Vánoce odstartují v sobotu 26. listopadu programem ke slavnostnímu rozsvícení živého vánočního stromu na Masarykově náměstí, a potrvají do 1. ledna příštího roku. Návštěvníci se mohou těšit na desítky bodů kulturního i doprovodného programu, nebude chybět Vyhlídkové kolo, Vánoční kluziště, adventní trhy, divadla i koncerty.

Ostravské Vánoce s CENTR GROUP

Zaměstnanci CENTR GROUP budou střežit pohodovou vánoční atmosféru, a to i v noci. Budou dohlížet na prodejní stánky a chránit veškerou vánoční výzdobu a související vybavení. Budete je moci spatřit i během mnoha plánovaných kulturních akcí, protože jejich úkolem je chránit pódium a prostředí backstage.

Ostravské Vánoce s CENTR GROUP

Letos poprvé proběhnou Ostravské Vánoce hned na pěti scénách v centru města. Hlavní scéna bude tradičně umístěna na Masarykově náměstí, kde bude probíhat většina kulturního programu. Zároveň zde návštěvníci najdou oblíbené stánky s gastro sortimentem i dárkovým zbožím. Vánoční kluziště zůstane v provozu až do 1. ledna. To přivítá milovníky bruslení pod širým nebem každý den od 26. listopadu. Vyhlídkové kolo se bude točit až do 2. ledna, avšak na Štědrý den bude mimo provoz.

Organizátorem Ostravských Vánoc 2022 je statutární město Ostrava.

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde