Okouzlující Česko-Slovenský ples 2023

Ceskoslovenský ples

V sobotu 11. února jsme s radostí spolupracovali na velkolepém Česko-Slovenském plese v pražském Obecním domě. Naše spolupráce i s ochrannou službou Policie ČR se ukázala jako velmi efektivní a bezpečnost celé akce byla zajištěna na vynikající úrovni. Díky našim zkušenostem a odborné přípravě jsme dokázali reagovat na různé situace a zajistit plynulý průběh večera. Během akce jsme také poskytovali první pomoc třem dámám, které potřebovaly naši pomoc.

Spokojení hosté jsou pro nás potvrzením, že naše účast na této významné společenské události byla úspěšná a že jsme dokázali splnit všechny požadavky. Romantický a noblesní devátý ročník se nesl v duchu výjimečných vztahů a vzájemného porozumění mezi Čechy a Slováky. Program plesu připomněl 30. výročí založení obou zemí – České republiky a Slovenské republiky, což byl skvělý způsob, jak si připomenout historické okamžiky.

Jsme rádi, že jsme se mohli podílet na tak prestižní akci a těšíme se na další příležitosti spolupráce. Plesu se zúčastnila řada představitelů politické scény a mnoho dalších významných osobností z oblasti vědy, kultury, sportu, diplomacie a podnikatelského života, což je důkazem, že se jednalo o výjimečnou událost, na kterou se nezapomíná.

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde