Zajišťujeme úklid v nejmodernějším kinosálu v ČR

CineStar Theatre Deluxe

CENTR GROUP poskytuje mimo jiné služby úklidu kinosálů a zajišťuje vysokou kvalitu a spokojenost svých klientů. A jedním z našich klientů je společnost CineStar v Ostravě. Od prosince 2019 jsme se stali zodpovědnými za úklid kinosálů v této moderní a technologicky vyspělé budově.

Počátkem letošního roku jsme s naším klientem jednali a bylo nám potěšením, že jsme mohli uzavřít nový kontrakt, který mění způsob řízení zakázky, kterou nyní napřímo zajišťuje provozní management CEE. Tím jsme získali větší kontrolu nad výkonem a efektivitou našich služeb.

Jedním z hlavních důvodů pro tuto změnu byly zvýšené nároky na technologii úklidu. Ostravský CineStar má jako druhý kinosál v ČR kompletně zrekonstruovaný a technologicky vybavený systém Theatre de luxe (TDL).

Jsme hrdí, že jsme součástí týmu, který přispívá k úspěchu a kvalitě tohoto kina. Naše služby úklidu jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší standardy čistoty a hygieny. V CENTR GROUP věříme v poskytování nejlepších služeb a vytváření dlouhodobých vztahů se svými klienty. Těšíme se na další spolupráci s CineStar Ostrava a našimi dalšími partnery v oblasti úklidu a facility managementu.

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde