Liberty Ostrava je naším novým klientem

Naše společnost se účastnila výběrového řízení na poskytování bezpečnostních služeb pro významnou hutnickou firmu – Liberty Ostrava. Celý proces výběrového řízení trval půl roku, zahrnoval několik kol a nakonec jsme dosáhli úspěchu.

Ostrahu areálu zahájíme 1. června. Před samotným zahájením jsme prováděli důkladnou bezpečnostní analýzu jako součást příprav na tuto zakázku. Tato zakázka přináší inovativní prvky a parametry, například plně elektronické měření klíčových ukazatelů výkonnosti (KPI) a rozsáhlé pracoviště pro povolování vstupů, které představuje námi zaváděnou progresivní novinku.

Velkou roli hraje také materiální a technické vybavení zakázky. Máme k dispozici zařízení pro kontrolu návykových látek, noční vidění, přenosná poplachová zařízení, profesionální radiostanice, fotopasti a další technologie, které zajišťují vysokou úroveň bezpečnosti.

Liberty Ostrava a.s. je česká hutnická firma patřící do holdingu Liberty House Group. Společnost působí v areálu bývalé Nové hutě v jižní části Ostravy. Jde o integrovaný hutní podnik s roční výrobní kapacitou 3,6 milionu tun oceli, která se uplatňuje zejména ve stavebnictví, strojírenství a petrochemickém průmyslu. Je tuzemským lídrem ve výrobě silničních svodidel a trubek. Kromě českého trhu dodává své výrobky do více než 40 zemí světa. Spolu s dceřinými společnostmi má 6000 zaměstnanců.

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde